Cautare

5215 de rezultate pentru "scoli postliceale constanta hipocrate" (3.53 secunde)
Pare greu de crezut, dar si Mihai Petre se considera in stare sa candideze pentru o functie atat de importanta, si anume cea de primar al municipiului Constanta.
Lasand insa deoparte zbuciumul de la "centru", cum apreciati faptul ca la Constanta presedintele Organizatiei Judetene a PRM, Radu Comanici, a fost dat in judecata, sau amenintat ca va fi dat in judecata, ca urmare a articolelor publicate in ziarul partidului?
"Politici in dialog" este denumirea unui proiect lansat ieri la Hotelul Ibis din Constanta. Proiectul mentionat, care beneficiaza de finantare nerambursabila din fonduri europene este initiat si derulat de catre Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta in parteneriat cu Prefectura judetului nostru.
"Dutu a zis ca atat timp cat PSD se afla la putere in Constanta nu trebuie sa aducem nici un ban in judet, 'sa nu castige astia iar alegerile'" Deputatul liberal Andrian Mihei ne-a declarat la randul sau ca noul Executiv va merge in continuare pe programul Aliantei D.A.
Proiectul Zonei Metropolitane Constanta incepe sa capete contur, pana in toamna acestui an urmand sa fie realizata si o harta a viitoarei metropole, care va reuni 14 localitati constantene din jurul municipiului resedinta de judet.
Plecarea viceprimarului din Navodari de la PNL la PLD nu este resimtita ca o lovitura serioasa pentru imaginea partidului condus la Constanta de deputatul George Dragomir.
Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, a tinut sa lamureasca ieri cateva din neclaritatile create de cedarea de catre stat a 20% din actiunile Aeroportului Mihail Kogalniceanu catre autoritatile locale.
33/2007, cu scopul vadit de a se favoriza cele doua partide care au monopolizat puterea politica si administrativa in judetul Constanta, respectiv PNL si PSD", sustin PLD-istii, care adauga faptul ca "din analiza listei cu presedintii si loctiitorii birourilor electorale ale sectiilor de votare din municipiul Constanta comunicata de catre Biroul Electoral Judetean Constanta rezulta ca in 46 de sectii de votare au fost numite persoane fara nici o legatura cu procesul electoral, elevi si studenti cu varste intre 18 si 23 de ani, cu incalcarea expresa legii".
Organizatia Judeteana a PNL Constanta nu are de ce sa-si faca griji, in conditiile celor aproape 14 procente stranse la alegeri, la fel nici organizatia Municipala a PNL Constanta, desi a obtinut doar 11,17%.
Camera Deputatilor a aprobat marti, 26 februarie a.c., transmiterea cu titlu gratuit a unui pachet de 20 la suta din actiunile Companiei Nationale "Administratia Porturilor Maritime" SA Constanta de la Ministerul Transporturilor catre Consiliul Local Municipal (CLM) Constanta.
Cel putin asta dau de inteles inclusiv primarii care erau la un moment dat suparati si dadeau semne ca ar putea parasi partidul, pe motiv ca de la centru s-a decis ca nu Stelian Dutu este candidatul pentru sefia Consiliului Judetean Constanta.
Continuandu-si seria intalnirilor cu cetatenii orasului, candidatul PD-L la functia de primar al municipiului Constanta, senatorul Dorel Constantin Onaca, a revenit sambata in zona Amzacea, insotit de un grup de candidati democrat-liberali pentru functiile de consilieri municipali.
Candidatul PD-L la functia de primar al municipiului Constanta, senatorul Dorel Constantin Onaca, a revenit in zona compexului Flamanda si a cartierului de locuinte din imediata apropiere, dupa 5 saptamani de la prima sa vizita.
Reincarnarea grobiana a tuturor eroilor pe care i-a avut neamul romanesc a renuntat insa in ultima clipa sa vina la Constanta, pentru ca procurorii anticoruptie au inceput urmarirea penala impotriva sa pentru dare de mita.
Peste putin timp, fostul presedinte al Organizatiei Judetene a PDL Constanta planuieste sa ofere explicatiile de rigoare referitoare la "mazilirea" sa.
Partidul Romania Mare, prin presedintele filialei judetene Constanta Dan Nicolae Rahau, informeaza membrii acestei formatiuni politice ca fostul presedinte al filialei, Radu Comanici, impreuna cu toti cei care s-au retras de pe listele electorale pentru Consiliul Local Municipal si Consiliul Judetean Constanta, au fost exclusi din PRM in data de 27 aprilie 2008.
Toate voturile valabil exprimate in cel de-al doilea tur de scrutin al alegerilor locale, in cele 31 de circumscriptii electorale din judetul Constanta au fost numarate, ieri, de specialistii din cadrul Directiei de Statistica si de reprezentantii Biroului Electoral Judetean Constanta, iar la finalul calculelor facute, au fost desemnati si castigatorii.
PDL Constanta are, la nivel de judet, structura de conducere stabilita, dupa cum singur precizeaza, de avocatul Ion Popescu. Noul Birou Permanent Judetean (BPJ) al PDL Constanta a primit OK-ul de la Bucuresti, iar "opera" lui Ion Popescu (presedinte al acestui BPJ) arata dupa cum urmeaza:
Mai multi membri ai conducerii centrale a Partidului Democrat- Liberal s-au aratat iritati in ultimul timp de perpetuarea tensiunilor din cadrul organizatiei Constanta.
Membrii PD-L Constanta exclusi din partid i-au trimis marti, in numele a peste 300 de democrat-liberali, o scrisoare lui Emil Boc, in care ii acuza pe Elena Udrea, Valeriu Stoica, Dorel Onaca si Ion Popescu ca au partea lor de vina pentru pierderea alegerilor locale in judet.
google-analytics.com